ວາລະສານອອກແບບ
ວາລະສານອອກແບບ
ຫ້ອງການ

HB Reavis London

ຫ້ອງການ ອອກແບບຕາມມາດຕະຖານອາຄານ WELL ຂອງ IWBI, ສຳ ນັກງານໃຫຍ່ຂອງບໍລິສັດ HB Reavis UK ແມ່ນແນໃສ່ການສົ່ງເສີມວຽກງານທີ່ອີງໃສ່ໂຄງການ, ເຊິ່ງເປັນການຊຸກຍູ້ໃຫ້ມີການແບ່ງແຍກຂອງ silos ຂອງພະແນກແລະເຮັດໃຫ້ການເຮັດວຽກໃນທົ່ວທີມງານຕ່າງໆງ່າຍດາຍແລະສາມາດເຂົ້າເຖິງໄດ້ງ່າຍຂຶ້ນ. ປະຕິບັດຕາມມາດຕະຖານອາຄານ WELL, ການອອກແບບບ່ອນເຮັດວຽກຍັງມີຈຸດປະສົງເພື່ອແກ້ໄຂບັນຫາສຸຂະພາບທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບຫ້ອງການທີ່ທັນສະ ໄໝ ເຊັ່ນ: ຂາດການເຄື່ອນທີ່, ແສງສະຫວ່າງທີ່ບໍ່ດີ, ຄຸນນະພາບອາກາດບໍ່ດີ, ການເລືອກອາຫານທີ່ ຈຳ ກັດແລະຄວາມກົດດັນ.

ເຮືອນພັກ

Chapel on the Hill

ເຮືອນພັກ ຫລັງຈາກໄດ້ປະຕິເສດຕໍ່ເວລາຫລາຍກວ່າ 40 ປີ, ຕຶກໂບດ Methodist ຊຸດໂຊມຢູ່ທາງພາກ ເໜືອ ຂອງປະເທດອັງກິດໄດ້ປ່ຽນເປັນເຮືອນພັກຜ່ອນຮັບປະທານອາຫານດ້ວຍຕົນເອງ ສຳ ລັບ 7 ຄົນ. ບັນດານັກສະຖາປະນິກໄດ້ຮັກສາຄຸນລັກສະນະເດີມໆ - ປ່ອງຢ້ຽມ Gothic ສູງແລະຫ້ອງໂຖງໃຫຍ່ຂອງປະຊາຄົມ - ຫັນໂບດເປັນບ່ອນທີ່ກົມກຽວແລະສະດວກສະບາຍຖືກນໍ້າຖ້ວມດ້ວຍແສງແດດ. ອາຄານສະຕະວັດທີ 19 ນີ້ຕັ້ງຢູ່ເຂດຊົນນະບົດພາສາອັງກິດໃນຊົນນະບົດເຊິ່ງໄດ້ສະ ເໜີ ວິວທິວທັດທີ່ສວຍງາມໃຫ້ແກ່ບັນດາເນີນພູເລື່ອນແລະເຂດຊົນນະບົດທີ່ສວຍງາມ.

ຫ້ອງການ

Blossom

ຫ້ອງການ ເຖິງວ່າມັນເປັນພື້ນທີ່ ສຳ ນັກງານ, ມັນໃຊ້ວັດສະດຸທີ່ແຕກຕ່າງກັນຢ່າງກ້າຫານ, ແລະໂຄງສ້າງການປູກຂຽວເຮັດໃຫ້ມີຄວາມຮູ້ສຶກໃນເວລາກາງເວັນ. ຜູ້ອອກແບບພຽງແຕ່ໃຫ້ພື້ນທີ່, ແລະຄວາມ ສຳ ຄັນຂອງພື້ນທີ່ຍັງຂື້ນກັບເຈົ້າຂອງ, ນຳ ໃຊ້ພະລັງຂອງ ທຳ ມະຊາດແລະຮູບແບບທີ່ເປັນເອກະລັກຂອງຜູ້ອອກແບບ! ຫ້ອງການບໍ່ແມ່ນ ໜ້າ ທີ່ດຽວ, ການອອກແບບມີຄວາມຫຼາກຫຼາຍກວ່າເກົ່າ, ແລະມັນຈະຖືກ ນຳ ໃຊ້ໃນບ່ອນທີ່ກ້ວາງຂວາງແລະກວ້າງຂວາງເພື່ອສ້າງຄວາມເປັນໄປໄດ້ທີ່ແຕກຕ່າງກັນລະຫວ່າງຄົນກັບສິ່ງແວດລ້ອມ.

ຫ້ອງການ

Dunyue

ຫ້ອງການ ໃນລະຫວ່າງຂັ້ນຕອນການສົນທະນາ, ນັກອອກແບບໃຫ້ການອອກແບບບໍ່ພຽງແຕ່ການແບ່ງສ່ວນພາຍໃນເທົ່ານັ້ນແຕ່ຍັງເປັນການເຊື່ອມຕໍ່ຂອງເມືອງ / ພື້ນທີ່ / ຄົນພ້ອມກັນ, ເພື່ອໃຫ້ສະພາບແວດລ້ອມແລະພື້ນທີ່ ສຳ ຄັນບໍ່ມີຄວາມຂັດແຍ້ງໃນຕົວເມືອງ, ເວລາກາງເວັນແມ່ນ facade ທີ່ເຊື່ອງໄວ້ໃນຖະຫນົນ, ໃນຕອນກາງຄືນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນມັນກໍ່ກາຍເປັນກ່ອງແສງແກ້ວໃນເມືອງ.

ການອອກແບບການຫຸ້ມຫໍ່

Milk Baobab Baby Skin Care

ການອອກແບບການຫຸ້ມຫໍ່ ມັນໄດ້ຮັບການດົນໃຈຈາກນົມ, ສ່ວນປະກອບຫຼັກ. ການອອກແບບພາຊະນະບັນຈຸນົມທີ່ເປັນເອກະລັກສະເພາະຂອງຊະນິດບັນຈຸນົມແມ່ນສະທ້ອນໃຫ້ເຫັນເຖິງຄຸນລັກສະນະຂອງຜະລິດຕະພັນແລະຖືກອອກແບບໃຫ້ມີຄວາມຄຸ້ນເຄີຍກັບແມ່ນແຕ່ຜູ້ບໍລິໂພກໃນຄັ້ງ ທຳ ອິດ. ນອກຈາກນັ້ນ, ວັດສະດຸທີ່ເຮັດຈາກໂພລີເອທິລີນ (PE) ແລະຢາງ (EVA) ແລະຄຸນລັກສະນະທີ່ອ່ອນຂອງສີ pastel ແມ່ນຖືກໃຊ້ເພື່ອເນັ້ນ ໜັກ ວ່າມັນເປັນຜະລິດຕະພັນທີ່ອ່ອນໂຍນ ສຳ ລັບເດັກນ້ອຍທີ່ມີຜິວອ່ອນ. ຮູບຊົງກົມແມ່ນໃຊ້ກັບແຈເພື່ອຄວາມປອດໄພຂອງແມ່ແລະລູກ.

ຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານ

Elizabeth's Tree House

ຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານ ການສະແດງໃຫ້ເຫັນເຖິງບົດບາດຂອງສະຖາປັດຕະຍະ ກຳ ໃນຂະບວນການຮັກສາ, ເຮືອນ Tree Elizabeth's Tree ແມ່ນສາລາກິນເຂົ້າ ໃໝ່ ສຳ ລັບຄ່າຍ ບຳ ບັດໃນ Kildare. ການໃຫ້ບໍລິການເດັກນ້ອຍທີ່ຫາຍດີຈາກໂລກໄພໄຂ້ເຈັບຢ່າງຮ້າຍແຮງໃນພື້ນທີ່ປະກອບເປັນ oasis ໄມ້ຢູ່ກາງປ່າໄມ້ໂອoກ. ລະບົບແຜນວາດໄມ້ທີ່ມີການເຄື່ອນໄຫວແຕ່ປະກອບມີຫລັງຄາທີ່ສະແດງອອກ, ຫລຽວຫລາກຫລາຍ, ແລະໄມ້ຄ້ອນທີ່ມີສີສັນ, ສ້າງພື້ນທີ່ຮັບປະທານອາຫານພາຍໃນເຊິ່ງສ້າງເປັນການສົນທະນາກັບທະເລສາບແລະປ່າໄມ້ອ້ອມຂ້າງ. ການເຊື່ອມໂຍງຢ່າງເລິກເຊິ່ງກັບ ທຳ ມະຊາດໃນທຸກລະດັບສົ່ງເສີມຄວາມສະດວກສະບາຍຂອງຜູ້ໃຊ້, ການຜ່ອນຄາຍ, ການຮັກສາ, ແລະຄວາມຫຼົງໄຫຼ.

ການ ສຳ ພາດອອກແບບຂອງມື້

ສຳ ພາດກັບນັກອອກແບບທີ່ມີຊື່ສຽງລະດັບໂລກ.

ອ່ານບົດ ສຳ ພາດແລະການສົນທະນາຫຼ້າສຸດກ່ຽວກັບການອອກແບບ, ຄວາມຄິດສ້າງສັນແລະນະວັດຕະ ກຳ ລະຫວ່າງນັກອອກແບບນັກອອກແບບແລະນັກອອກແບບ, ນັກສິລະປິນແລະນັກສະຖາປານິກທີ່ມີຊື່ສຽງໃນໂລກ. ເບິ່ງໂຄງການອອກແບບລ້າສຸດແລະການອອກແບບທີ່ໄດ້ຮັບລາງວັນໂດຍນັກອອກແບບ, ນັກສິລະປິນ, ນັກສະຖາປະນິກແລະຜູ້ປະດິດສ້າງທີ່ມີຊື່ສຽງ. ຄົ້ນພົບຄວາມເຂົ້າໃຈ ໃໝ່ ກ່ຽວກັບຄວາມຄິດສ້າງສັນ, ນະວັດຕະ ກຳ, ສິລະປະ, ການອອກແບບແລະສະຖາປັດຕະຍະ ກຳ. ຮຽນຮູ້ກ່ຽວກັບຂັ້ນຕອນການອອກແບບຂອງນັກອອກແບບທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່.